Jaarverslag.

Ons eerste jaarverslag verschijnt voorjaar 2024.

Beleid.

In een beleidsplan vertel je over de doelen waar je aan werkt en hoe je die doelen wilt bereiken. Wij vertellen dat grotendeels op onze website.

 We bereiken onze doelen samen, vooral door samen de handen uit de mouwen te steken. Dat doen we als bestuur, samen met ouders in onze kerngroep, met daar omheen verschillende (ouder)werkgroepen en experts die met ons meedenken. Daarnaast ondersteunen vof Nabij Netwerk en Mooi Leven Nederland ons.

Ouderbijeenkomsten

Elke 2 maanden organiseren we ouderbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn voor ouders, verwanten en/of betrokken vertegenwoordigers van de toekomstige bewoners. Tijdens de bijeenkomsten praten we alle betrokkenen bij over de vorderingen die we maken. Dat kan taai zijn, want resultaten boeken op het gebied van een locatie en een zorgpartner kost tijd. Dat is wel belangrijke tijd, omdat je onderweg heel wat moet investeren in elkaar om met een passende zorgpartner en een verhuurder een relatie op te bouwen die langdurig meekan.

Behalve voor de informatieverstrekking, zijn de ouderbijeenkomsten belangrijk om als netwerkgroep te investeren in elkaar en te investeren in ons eigen Mooi-Leven-Huis-Veenendaal-concept. Als netwerkgroep blijven we immers nauw betrokken bij het huis en de zorg voor onze kinderen/verwanten. Ook straks, als het huis er is. Het is daarom belangrijk om elkaar goed te leren kennen.

Belangstellenden en nieuwe aanmeldingen

Als je belangstelling hebt voor een plek in ons Mooi Leven Huis Veenendaal voor je dochter/zoon/verwant, dan horen we dat graag. Neem contact op met Marcel Kaijen en/of Annemiek Sjoerts, via info@mooilevenhuisveenendaal.nl Wij nemen dan telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. Als belangstellende kan je als gast 2x meedoen met een ouderbijeenkomst.

 Als je jouw dochter/zoon/verwant aanmeldt via de knop ‘aanmelden als bewoner’ op onze website, ontvang je een brief ter bevestiging. In deze brief staan de spelregels over aanmelding en plaatsing. Als we de aanmelding ontvangen, nemen we ook persoonlijk contact met je op.

Na de aanmelding rekenen we op je aanwezigheid bij elke ouderbijeenkomst, zodat je mee kan investeren in de toekomst van het huis. Daarnaast ben je van harte welkom om je talenten in te zetten bij een van de werkgroepen.

 Jaarlijkse bijdrage

We vragen aan alle betrokkenen een vrijwillige (jaarlijkse) bijdrage om de basiskosten van onze stichting te kunnen dekken. Extra giften, ook van familie of vrienden zijn van harte welkom! Als voor iedereen die is aangemeld, (tenminste) 30 euro betaald wordt, hebben we een redelijk basisbudget. De penningmeester stuurt hiervoor een bijdragemail met een oproep en betaalinstructies.

Bij Over ons vind je praktische informatie. Kijk ook bij Agenda wanneer overleggen of activiteiten gepland staan.